Zien: Jelka zingt de sterren van de hemel in nieuw programma Jelka Op Eigen Houtje

Zien: Jelka zingt de sterren van de hemel in nieuw programma Jelka Op Eigen Houtje

Maandag 14 augustus 2023 om 16:13

Jelka van Houten heeft een nieuw televisieprogramma genaamd Jelka, Op Eigen Houtje. Zij geeft daarin huizen een make-over. Tijdens de klusjes laat de blondine ook haar zangkunsten horen en krijgt daar een achtergrondkoor bij. Jelka moet er erg om lachen. Bekijk de beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

Geel
Jelka moet het raamkozijn opnieuw verven. Iets waar ze totaal geen zin in heeft. De kleur geel stond namelijk niet zo mooi als ze dacht. De actrice laat zingend aan de kijkers weten dat ze deze klus vervelend vindt en krijgt als verrassing haar team als achtergrondkoor. Zie de leuke beelden hierboven.

Jelka Op Eigen Houtje is vanaf 30 augustus te zien op Net5 en op streamingdienst Prime Video. Vanaf dan kun je de leukste fragmenten van Jelka Op Eigen Houtje terugkijken via Gids.tv.

Zie hieronder een Shownieuws-fragment met Jelka en Henry die B&B Vol Liefde-eigenaren imiteren:

Zien: Jelka zingt de <em>sterren van de hemel</em> in nieuw programma <em>Jelka Op Eigen Houtje</em> Jelka van Houten heeft een nieuw televisieprogramma genaamd Jelka, Op Eigen Houtje. Zij geeft daarin huizen een make-over. Tijdens de klusjes laat de blondine ook haar zangkunsten horen en krijgt daar een achtergrondkoor bij. Jelka moet er erg om lachen. Bekijk de beelden hieronder. Lees verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door J.F van houten (@jelkavanhouten) GeelJelka moet het raamkozijn opnieuw verven. Iets waar ze totaal geen zin in heeft. De kleur geel stond namelijk niet zo mooi als ze dacht. De actrice laat zingend aan de kijkers weten dat ze deze klus vervelend vindt en krijgt als verrassing haar team als achtergrondkoor. Zie de leuke beelden hierboven. Jelka Op Eigen Houtje is vanaf 30 augustus te zien op Net5 en op streamingdienst Prime Video. Vanaf dan kun je de leukste fragmenten van Jelka Op Eigen Houtje terugkijken via Gids.tv. Zie hieronder een Shownieuws-fragment met Jelka en Henry die B&B Vol Liefde-eigenaren imiteren: Bekijk ook Eerste beelden uit Jelka, op eigen houtje: "Het is gewoon veel te geel" Bekijk deze video »
TV :
Zien: Jelka zingt de sterren van de hemel in nieuw programma Jelka Op Eigen Houtje

Actuele video's

Meer actuele video's