Eerste beelden uit Jelka, op eigen houtje: "Het is gewoon veel te geel"

Eerste beelden uit Jelka, op eigen houtje: "Het is gewoon veel te geel"

Eerste beelden uit <em>Jelka, op eigen houtje</em>: &quot;Het is gewoon veel te geel&quot; Zie boven een fragment uit Shownieuws met Henry van Loon en Jelka van Houten die kandidaten uit B&B Vol Liefde persifleren Jelka van Houten gaat op Net5 een nieuw televisieprogramma presenteren. Zij geeft daarin huizen een make-over. Voor de actrice was het een 'dream-come-true' om Jelka, op eigen houtje te mogen doen. Of ze er heel goed in is, is nog maar de vraag. Grappig wordt het zeer waarschijnlijk wel want, zo zegt ze in de eerste beelden zelf lachend: "Het is gewoon veel te geel..." Bekijk het in het fragment uit Jelka, op eigen houtje hieronder. De show Jelka Op Eigen Houtje is vanaf 30 augustus te zien op Net5 en op streamingdienst Prime Video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door J.F van houten (@jelkavanhouten) Bekijk ook Zien: Henry van Loon & Jelka van Houten grappen over B&B Vol Liefde-kandidaten Bekijk deze video » Hilarisch: Jelka van Houten en Henry van Loon spelen B&B vol liefde-scène met Petri na Bekijk deze video » Zien! Swingende Bram Krikke gaat los met Claudia van B&B vol liefde Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 1 augustus 2023 om 13:39

Zie boven een fragment uit Shownieuws met Henry van Loon en Jelka van Houten die kandidaten uit B&B Vol Liefde persifleren

Jelka van Houten gaat op Net5 een nieuw televisieprogramma presenteren. Zij geeft daarin huizen een make-over. Voor de actrice was het een 'dream-come-true' om Jelka, op eigen houtje te mogen doen. Of ze er heel goed in is, is nog maar de vraag. Grappig wordt het zeer waarschijnlijk wel want, zo zegt ze in de eerste beelden zelf lachend: "Het is gewoon veel te geel..."

Bekijk het in het fragment uit Jelka, op eigen houtje hieronder.

De show Jelka Op Eigen Houtje is vanaf 30 augustus te zien op Net5 en op streamingdienst Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's