Ton Kosterman in nieuwe realityserie De Voetbaltrainer over zes markante amateurcoaches

Ton Kosterman in nieuwe realityserie De Voetbaltrainer over zes markante amateurcoaches

Dinsdag 15 augustus 2023 om 16:55

In de nieuwe realityserie De Voetbaltrainer van Veronica wordt een zestal markante, ambitieuze en bloedfanatieke amateurvoetbalcoaches gevolgd, zowel op het voetbalveld als in hun privéleven.

Hoofdzaak
Voor deze coaches lijkt het voetbalspel zó diep te zitten, dat het dé hoofdzaak in hun leven is. Een seizoen lang zijn de coaches op de voet gevolgd. Van winst tot verlies, moeilijke gesprekken met spelers: niets ontbreekt in De Voetbaltrainer.

Ton Kosterman
Maak kennis met Ton Kosterman, 56 jaar oud, die zijn laatste seizoen bij SV Juliana’31 in Malden beleeft en voor twee prijzen strijdt. Daarnaast strijdt hij ook tegen de kilo's. Ton is een echte Bourgondiër en heeft een personal trainer in de arm genomen.

Bekijk hieronder het filmpje waarin Marcel van Roosmalen coach Ton introduceert.

Ton Kosterman in nieuwe realityserie <em>De Voetbaltrainer</em> over zes markante amateurcoaches In de nieuwe realityserie De Voetbaltrainer van Veronica wordt een zestal markante, ambitieuze en bloedfanatieke amateurvoetbalcoaches gevolgd, zowel op het voetbalveld als in hun privéleven. HoofdzaakVoor deze coaches lijkt het voetbalspel zó diep te zitten, dat het dé hoofdzaak in hun leven is. Een seizoen lang zijn de coaches op de voet gevolgd. Van winst tot verlies, moeilijke gesprekken met spelers: niets ontbreekt in De Voetbaltrainer. Ton KostermanMaak kennis met Ton Kosterman, 56 jaar oud, die zijn laatste seizoen bij SV Juliana’31 in Malden beleeft en voor twee prijzen strijdt. Daarnaast strijdt hij ook tegen de kilo's. Ton is een echte Bourgondiër en heeft een personal trainer in de arm genomen. Bekijk hieronder het filmpje waarin Marcel van Roosmalen coach Ton introduceert. Vanaf maandag 21 augustus is de nieuwe realityserie De Voetbaltrainer wekelijks om 21.30 uur te zien bij Veronica. Bekijk ook Niels Visser in nieuwe realityserie De Voetbaltrainer over zes markante amateurcoaches Bekijk deze video » Cor ten Bosch in nieuwe realityserie De Voetbaltrainer over zes markante amateurcoaches Bekijk deze video »
TV :

Vanaf maandag 21 augustus is de nieuwe realityserie De Voetbaltrainer wekelijks om 21.30 uur te zien bij Veronica.

Actuele video's

Meer actuele video's