Zien: Donald Trump heeft vierde strafzaak gekregen

Zien: Donald Trump heeft vierde strafzaak gekregen

Dinsdag 15 augustus 2023 om 15:37

NOS deelt dinsdag beelden op Instagram en schrijft daarbij: "In totaal worden Trump dertien feiten ten laste gelegd. Hij wordt onder meer beschuldigd van afpersing en het schenden van zijn ambtseed. Achttien anderen moeten ook voor de rechter verschijnen, onder wie Trumps advocaat Rudy Giuliani en zijn voormalige assistent Mark Meadows."

Bekijk de video van NOS hierboven. En zie hieronder een De Oranjezomer-video met als titel 'Keert Trump terug als president van Amerika?'

Zien: <em>Donald Trump</em> heeft vierde strafzaak gekregen Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NOS (@nos) NOS deelt dinsdag beelden op Instagram en schrijft daarbij: "In totaal worden Trump dertien feiten ten laste gelegd. Hij wordt onder meer beschuldigd van afpersing en het schenden van zijn ambtseed. Achttien anderen moeten ook voor de rechter verschijnen, onder wie Trumps advocaat Rudy Giuliani en zijn voormalige assistent Mark Meadows." Bekijk de video van NOS hierboven. En zie hieronder een De Oranjezomer-video met als titel 'Keert Trump terug als president van Amerika?' Bekijk ook Donald Trump opnieuw naar Witte Huis? 'Lijkt erop dat niemand hem kan verslaan' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Zien: Hélène Hendriks heeft kritiek op Rutger Castricum: 'Dat is toch meten met twee maten?!' Bekijk deze video »
TV :
Zien: Donald Trump heeft vierde strafzaak gekregen

Actuele video's

Meer actuele video's