Zien: Nederlandse broers (19 en 12) overleden na fatale inhaalactie in Duitsland

Zien: Nederlandse broers (19 en 12) overleden na fatale inhaalactie in Duitsland

Als gevolg van een verkeersongeval in Meppen, Duitsland, net over de grens bij Emmen, zijn woensdagavond twee Nederlandse jongens overleden. De Duitse politie meldt dat de slachtoffers afkomstig zijn uit Pesse bij Hoogeveen in Drenthe en dat het om twee broers gaat.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Nederlandse broers</em> (19 en 12) overleden na fatale inhaalactie in <em>Duitsland</em> Als gevolg van een verkeersongeval in Meppen, Duitsland, net over de grens bij Emmen, zijn woensdagavond twee Nederlandse jongens overleden. De Duitse politie meldt dat de slachtoffers afkomstig zijn uit Pesse bij Hoogeveen in Drenthe en dat het om twee broers gaat. Tekst gaat verder onder de video. Fatale inhaalmanoeuvreEen 19-jarige bestuurder en zijn 12-jarige passagier waren onderweg op de B402 in de richting van Nederland. Toen de automobilist een inhaalmanoeuvre wilde uitvoeren, resulteerde dit in een frontale botsing met een tegemoetkomende vrachtwagen. Zowel hij als zijn bijrijder verloren het leven door hun verwondingen, zoals door de Duitse politie is gemeld. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Drama op N2 Eindhoven: man wordt geschept door auto en overlijdt (video) Bekijk deze video » Opmerkelijk: auto vloog uit de bocht bij McDrive in Hoofddorp (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Fatale inhaalmanoeuvre
Een 19-jarige bestuurder en zijn 12-jarige passagier waren onderweg op de B402 in de richting van Nederland. Toen de automobilist een inhaalmanoeuvre wilde uitvoeren, resulteerde dit in een frontale botsing met een tegemoetkomende vrachtwagen. Zowel hij als zijn bijrijder verloren het leven door hun verwondingen, zoals door de Duitse politie is gemeld.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV