Drama op N2 Eindhoven: man wordt geschept door auto en overlijdt (video)

Drama op N2 Eindhoven: man wordt geschept door auto en overlijdt (video)

Maandag 14 augustus 2023 om 09:31

Een vreselijk voorval op de N2 bij Eindhoven: daar is een man zondagavond om het leven gekomen nadat hij door een auto geschept werd. Het slachtoffer stak de weg over nadat hij met zijn eigen auto op de A2 in de vangrail terecht was gekomen.

'Bestuurder aangehouden'
'De tweede auto reed na de aanrijding door, maar de bestuurder meldde zich korte tijd later zelf op het politiebureau. Hij is aangehouden en wordt momenteel verhoord', meldt Hart van Nederland.

Beelden van de plek waar het ongeluk gebeurde zie je hieronder

Drama op <em>N2</em> Eindhoven: man wordt geschept door auto en overlijdt (video) Een vreselijk voorval op de N2 bij Eindhoven: daar is een man zondagavond om het leven gekomen nadat hij door een auto geschept werd. Het slachtoffer stak de weg over nadat hij met zijn eigen auto op de A2 in de vangrail terecht was gekomen. 'Bestuurder aangehouden''De tweede auto reed na de aanrijding door, maar de bestuurder meldde zich korte tijd later zelf op het politiebureau. Hij is aangehouden en wordt momenteel verhoord', meldt Hart van Nederland. Beelden van de plek waar het ongeluk gebeurde zie je hieronder Bekijk ook Stralende Andre Hazes op Dutch Valley: 'Het was echt heerlijk' Bekijk deze video » Schietpartij Oss: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's