Klopjacht op 21-jarige Nederlander in Italië: 'Vader en familievriend vermoord met keukenmes'

Klopjacht op 21-jarige Nederlander in Italië: 'Vader en familievriend vermoord met keukenmes'

Thursday 17 August 2023 om 20:52

Op dit moment is er een intense zoektocht gaande naar een 21-jarige Nederlander in Italië. In een nabijgelegen klein dorpje bij Turijn wordt Sacha C. ervan verdacht zijn vader en een familievriend te hebben gedood met een keukenmes.

Tekst gaat verder onder de video.

Klopjacht op <em>21-jarige Nederlander</em> in <em>Italië</em>: 'Vader en familievriend vermoord met keukenmes' Op dit moment is er een intense zoektocht gaande naar een 21-jarige Nederlander in Italië. In een nabijgelegen klein dorpje bij Turijn wordt Sacha C. ervan verdacht zijn vader en een familievriend te hebben gedood met een keukenmes. Tekst gaat verder onder de video. Klopjacht 21-jarige NederlanderNa het incident zou de 21-jarige Nederlandse verdachte naar de nabijgelegen bossen zijn gevlucht en sindsdien ontbreekt elk spoor van hem. Misdaadverslaggever Jermaine Ellenkamp bevindt zich ter plaatse en deelt in RTL Boulevard de recentste ontwikkelingen mee. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Patïenten van in Italië door Sascha C. vermoorde huisarts in shock: 'Het is niet eerlijk' Bekijk deze video » Instagram gaat los op Sacha C.: 'Waar is de Italiaanse maffia als je ze nodig hebt?' Bekijk deze video »
TV :
Klopjacht op 21-jarige Nederlander in Italië: 'Vader en familievriend vermoord met keukenmes'

Klopjacht 21-jarige Nederlander
Na het incident zou de 21-jarige Nederlandse verdachte naar de nabijgelegen bossen zijn gevlucht en sindsdien ontbreekt elk spoor van hem. Misdaadverslaggever Jermaine Ellenkamp bevindt zich ter plaatse en deelt in RTL Boulevard de recentste ontwikkelingen mee.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's