Bizarre onthulling: Marco Borsato in tranen na compliment fan (video)

Bizarre onthulling: Marco Borsato in tranen na compliment fan (video)

Zaterdag 19 augustus 2023 om 09:19

Tim Klijn deed afgelopen vrijdag nogal een bizarre onthulling in De 538 Ochtendshow: hij hoorde een 'aangrijpend verhaal' van een vriendin. Bekijk het opmerkelijke fragment hieronder.

Bizarre onthulling: <em>Marco Borsato</em> in tranen na compliment fan (video) Tim Klijn deed afgelopen vrijdag nogal een bizarre onthulling in De 538 Ochtendshow: hij hoorde een 'aangrijpend verhaal' van een vriendin. Bekijk het opmerkelijke fragment hieronder. HuilenDe vriendin riep Marco aan toen ze beiden stonden te tanken. Toen zij naar hem riep: 'Marco, ik mis je muziek zo', zou Borsato in huilen zijn uitgebarsten. Hij bedankte haar voor het afrekenen voor het compliment. Bekijk het fragment uit De 538 Ochtendshow hierboven. Luca Borsato onthult emotioneel nieuw nummer: 'Over de scheiding van mijn ouders' Bekijk deze video » Luca Borsato openhartig: 'Ik zou heel graag muziek met mijn vader willen maken' (video) Bekijk deze video »
Gossip :

Huilen
De vriendin riep Marco aan toen ze beiden stonden te tanken. Toen zij naar hem riep: 'Marco, ik mis je muziek zo', zou Borsato in huilen zijn uitgebarsten. Hij bedankte haar voor het afrekenen voor het compliment.

Bekijk het fragment uit De 538 Ochtendshow hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's