Luca Borsato onthult emotioneel nieuw nummer: 'Over de scheiding van mijn ouders'

Luca Borsato onthult emotioneel nieuw nummer: 'Over de scheiding van mijn ouders'

Vrijdag 21 juli 2023 om 12:15

In de podcast Paul's Huisfeest interviewt Paul Barewijk Luca Borsato over zijn debuutsingle Private Party, die een jaar geleden werd uitgebracht. Ze bespreken de emoties achter het nummer en hoe het afgelopen jaar voor Luca is geweest sinds de release.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Luca Borsato</em> onthult emotioneel <em>nieuw nummer</em>: 'Over de scheiding van mijn ouders' In de podcast Paul's Huisfeest interviewt Paul Barewijk Luca Borsato over zijn debuutsingle Private Party, die een jaar geleden werd uitgebracht. Ze bespreken de emoties achter het nummer en hoe het afgelopen jaar voor Luca is geweest sinds de release. Tekst gaat verder onder de video. Persoonlijk nummerIn de podcast gaan Paul en Luca niet alleen in op Luca's debuutsingle Private Party, maar bespreken ze ook zijn toekomstige muzikale projecten. Luca onthult dat hij werkt aan een persoonlijk nummer dat diep raakt aan zijn familie, vooral gezien de zware tijden waarin zijn vader Marco Borsato onder vuur ligt vanwege beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien! Maakt Marco Borsato carrièreswitch naar produceren van Limoncello? Bekijk deze video » Gaat Marco Borsato ooit nog muziek maken? Zoon Luca reageert (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Persoonlijk nummer
In de podcast gaan Paul en Luca niet alleen in op Luca's debuutsingle Private Party, maar bespreken ze ook zijn toekomstige muzikale projecten. Luca onthult dat hij werkt aan een persoonlijk nummer dat diep raakt aan zijn familie, vooral gezien de zware tijden waarin zijn vader Marco Borsato onder vuur ligt vanwege beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's