Zien: Kasper Nova zingt Sunny bij The Talent Scouts

Zien: Kasper Nova zingt Sunny bij The Talent Scouts

Zondag 20 augustus 2023 om 10:00

Hieronder zie je een fragment uit The Talent Scouts van zaterdag 19 augustus. Je kan de hele aflevering van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv.

Kasper Nova zingt het nummer Sunny van Boney M in The Talent Scouts. Met de gitaar in hand rockt hij op het podium. Gaat hij het halen naar de finale?

Zien: Kasper Nova zingt Sunny bij <em>The Talent Scouts</em> Hieronder zie je een fragment uit The Talent Scouts van zaterdag 19 augustus. Je kan de hele aflevering van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv. Kasper Nova zingt het nummer Sunny van Boney M in The Talent Scouts. Met de gitaar in hand rockt hij op het podium. Gaat hij het halen naar de finale? Bekijk het optreden hierboven. The Talent Scouts is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook The Talent Scouts: Sean zingt Roxanne en heeft Angela Groothuizen overtuigd Bekijk deze video » The Talent Scouts gemist? Menno betovert iedereen met Before I Go Bekijk deze video »
TV :

Bekijk het optreden hierboven.

The Talent Scouts is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's