Zien: beelden van De Jeugd van Tegenwoordig op Lowlands

Zien: beelden van De Jeugd van Tegenwoordig op Lowlands

Zien: beelden van <em>De Jeugd van Tegenwoordig</em> op <em>Lowlands</em> Zie boven een fragment uit Shownieuws over de beslissing van de organisatoren van Lowlands om een 'charity fee' van de pers vragen Het driedaagse muziekfestival Lowlands, dat sinds 1993 jaarlijks plaatsvindt op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen, heeft ook dit jaar weer een fantastische line-up. Op zondagavond treedt niemand minder dan Billie Eilish op. Maar eerst bouwt De Jeugd van Tegenwoordig er een feestje. Bekijk hieronder beelden van De Jeugd van Tegenwoordig op Lowlands. De Jeugd van TegenwoordigAlpha puilt uit#LL23 #lowlands #alpha #jeugdvantegenwoordig pic.twitter.com/aOwwGgq3GF— Wouter Bessels (@woutbes) August 20, 2023 Publiek laaiend enthousiast over optreden De Jeugd van Tegenwoordig, zie reacties op X hieronder.
Muziek :
Zondag 20 augustus 2023 om 20:59

Zie boven een fragment uit Shownieuws over de beslissing van de organisatoren van Lowlands om een 'charity fee' van de pers vragen

Het driedaagse muziekfestival Lowlands, dat sinds 1993 jaarlijks plaatsvindt op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen, heeft ook dit jaar weer een fantastische line-up. Op zondagavond treedt niemand minder dan Billie Eilish op. Maar eerst bouwt De Jeugd van Tegenwoordig er een feestje.

Bekijk hieronder beelden van De Jeugd van Tegenwoordig op Lowlands.

Publiek laaiend enthousiast over optreden De Jeugd van Tegenwoordig, zie reacties op X hieronder.



Actuele video's

Meer actuele video's