Walter onthult dat RTL mooiste stuk heeft geknipt uit B&B Vol Liefde (Shownieuws)

Walter onthult dat RTL mooiste stuk heeft geknipt uit B&B Vol Liefde (Shownieuws)

Sunday 20 August 2023 om 22:06

Op sociale media onthult Walter uit B&B Vol Liefde dat RTL het mooiste stuk van alle opnames bij hem eruit heeft geknipt. Hij raakte emotioneel tijdens een gesprek dat hij met Corina had.

Kwetsbaar
Walter vertelt dat hij de beelden van deze opnames niet gaat krijgen van RTL en dat vindt hij erg jammer. Het was een heel kwetsbaar stuk waarvan hij graag had gezien dat het werd uitgezonden.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

<em>Walter</em> onthult dat RTL mooiste stuk heeft geknipt uit <em>B&amp;B Vol Liefde</em> (<em>Shownieuws</em>) Op sociale media onthult Walter uit B&B Vol Liefde dat RTL het mooiste stuk van alle opnames bij hem eruit heeft geknipt. Hij raakte emotioneel tijdens een gesprek dat hij met Corina had. KwetsbaarWalter vertelt dat hij de beelden van deze opnames niet gaat krijgen van RTL en dat vindt hij erg jammer. Het was een heel kwetsbaar stuk waarvan hij graag had gezien dat het werd uitgezonden. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Neusbloedingen voor Wendy van Dijk door ziekte knokkelkoorts in Thailand (Shownieuws) Bekijk deze video » Zien: uitleg Shownieuws over Walters uitspraken in B&B Vol Liefde over 'energetische penetratie' Bekijk deze video » Wordt Michael Jackson alsnog postuum voor seksueel misbruik aangeklaagd? (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.Actuele video's

Meer actuele video's