Wordt Michael Jackson alsnog postuum voor seksueel misbruik aangeklaagd? (Shownieuws)

Wordt Michael Jackson alsnog postuum voor seksueel misbruik aangeklaagd? (Shownieuws)

Wordt <em>Michael Jackson</em> alsnog postuum voor seksueel misbruik aangeklaagd? (<em>Shownieuws</em>) Dat twee oud-dansers claimen als kind door Michael Jackson seksueel te zijn misbruikt zagen we al in de documentaire Leaving Neverland in 2019. Toch dreigt er nu opnieuw een rechtszaak te komen rond het wangedrag van Jackson. AanhangigDe zaak is destijds verworpen door de rechter maar door een wetswijziging kan de kwestie weer aanhangig gemaakt worden. In Shownieuws legt strafrechtadvocaat Natacha Harlequin uit dat de mannen een rechtszaak kunnen aanspannen tegen bedrijven die eigendom waren van de in 2009 overleden zanger. Hoe dat zit? Bekijk het in de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Micheal Jackson bedacht niet de Moonwalk (Weet Ik Veel) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Othman zingt Michael Jackson, Charlene krijgt spontaan hoestbuien Bekijk deze video » Bekijk optreden van Justin met 'Billie Jean' bij The Talent Scouts Bekijk deze video »
Entertainment :
Zondag 20 augustus 2023 om 19:20

Dat twee oud-dansers claimen als kind door Michael Jackson seksueel te zijn misbruikt zagen we al in de documentaire Leaving Neverland in 2019. Toch dreigt er nu opnieuw een rechtszaak te komen rond het wangedrag van Jackson.

Aanhangig
De zaak is destijds verworpen door de rechter maar door een wetswijziging kan de kwestie weer aanhangig gemaakt worden. In Shownieuws legt strafrechtadvocaat Natacha Harlequin uit dat de mannen een rechtszaak kunnen aanspannen tegen bedrijven die eigendom waren van de in 2009 overleden zanger. Hoe dat zit?

Bekijk het in de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's