Mart Hoogkamer: 'Was mezelf compleet kwijtgeraakt, psycholoog heeft me geholpen' (Shownieuws)

Mart Hoogkamer: 'Was mezelf compleet kwijtgeraakt, psycholoog heeft me geholpen' (Shownieuws)

Maandag 21 augustus 2023 om 11:43

Mart Hoogkamer is weer helemaal terug, nadat hij een aantal maanden thuis zat vanwege lichamelijke en mentale problemen. Eind mei ging het mis: 'Er gebeurde van alles met mij. Ik was mezelf niet meer. Ik was mezelf compleet kwijtgeraakt en ik heb niet zoveel geluisterd naar de mensen die heel dicht bij me staan zoals mijn vriendin', vertelt hij aan Shownieuws.

'Zoek psycholoog!'
De sympathieke volkszanger, die vorige week nog op een bijzondere wijze met een bierdouche omging, raadt iedereen met problemen zoals die van hem aan om aan de bel te trekken: 'Ga praten met een psycholoog, dan kun je echt geholpen worden.'

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Mart Hoogkamer: 'Was mezelf compleet kwijtgeraakt, psycholoog heeft me geholpen' (<em>Shownieuws</em>) Mart Hoogkamer is weer helemaal terug, nadat hij een aantal maanden thuis zat vanwege lichamelijke en mentale problemen. Eind mei ging het mis: 'Er gebeurde van alles met mij. Ik was mezelf niet meer. Ik was mezelf compleet kwijtgeraakt en ik heb niet zoveel geluisterd naar de mensen die heel dicht bij me staan zoals mijn vriendin', vertelt hij aan Shownieuws. 'Zoek psycholoog!'De sympathieke volkszanger, die vorige week nog op een bijzondere wijze met een bierdouche omging, raadt iedereen met problemen zoals die van hem aan om aan de bel te trekken: 'Ga praten met een psycholoog, dan kun je echt geholpen worden.' Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder ZIEN: zo reageert Yolanthe's zoontje Xess Xava op aardbeving Californië (video) Bekijk deze video » Video: Duncan Laurence getrouwd met zijn grote liefde Jordan Bekijk deze video » Patty Brard haalt uit naar 'Tantra-Walter': 'Stop met zeuren' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's