Dwight van van de Vijver bij De Slimste Mens: 'Hierom heet ik van van'

Dwight van van de Vijver bij De Slimste Mens: 'Hierom heet ik van van'

Dwight van van de Vijver bij De Slimste Mens: 'Hierom heet ik <em>van van</em>' Oud-politieagent, tv-presentator en schrijver Dwight van van de Vijver maakt maandagavond zijn opwachting in de mateloos populaire kennisquiz De Slimste Mens. Een van de dingen die hij daar aan Maarten en Philip vertelt is waarom hij 'Van van' heet. Bekijk het fragment van De Slimste Mens hieronder. Hierboven hoor je alles over het vreselijke ongeluk achter de schermen bij de quiz. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De slimste mens (KRO-NCRV) (@deslimstemens_nl) Bekijk ook De Slimste Mens: Merel Pauw heeft bekende vader Bekijk deze video » ZIEN: zo reageert Yolanthe's zoontje Xess Xava op aardbeving Californië (video) Bekijk deze video » Samantha Steenwijk: 'Ik vind dat zo'n gelul!' (video) Bekijk deze video » Monique Westenberg: 'Hierom gaat André naar een nieuwe school' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Maandag 21 augustus 2023 om 13:16

Oud-politieagent, tv-presentator en schrijver Dwight van van de Vijver maakt maandagavond zijn opwachting in de mateloos populaire kennisquiz De Slimste Mens. Een van de dingen die hij daar aan Maarten en Philip vertelt is waarom hij 'Van van' heet.

Bekijk het fragment van De Slimste Mens hieronder. Hierboven hoor je alles over het vreselijke ongeluk achter de schermen bij de quiz.

Actuele video's

Meer actuele video's