B&B Vol Liefde: weggestuurde Alexandra wordt uitgerookt

B&B Vol Liefde: weggestuurde Alexandra wordt uitgerookt

Tuesday 22 August 2023 om 08:13

De nogal aanstellerige en ruziezoekende Alexandra wordt al na enkele dagen weggestuurd door Tantra-Walter en toont zich vervolgens een erg slecht verliezer. Ze blijft maar sneertjes uitdelen aan zowel Corina als de B&B-eigenaar en maakt zichzelf er niet populairder op. Het is dan ook niet raar dat de twee zo ongeveer staan te juichen wanneer ze het erf afrijdt en ze haar aanwezigheid van de afgelopen dagen zo ongeveer ritueel verbranden.

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde, dat maandag wederom torenhoge kijkcijfers scoorde, hieronder

B&amp;B Vol Liefde: weggestuurde <em>Alexandra</em> wordt uitgerookt De nogal aanstellerige en ruziezoekende Alexandra wordt al na enkele dagen weggestuurd door Tantra-Walter en toont zich vervolgens een erg slecht verliezer. Ze blijft maar sneertjes uitdelen aan zowel Corina als de B&B-eigenaar en maakt zichzelf er niet populairder op. Het is dan ook niet raar dat de twee zo ongeveer staan te juichen wanneer ze het erf afrijdt en ze haar aanwezigheid van de afgelopen dagen zo ongeveer ritueel verbranden. Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde, dat maandag wederom torenhoge kijkcijfers scoorde, hieronder B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Alexandra in tranen bij Walter, wat is er aan de hand? (B&B Vol Liefde) Bekijk deze video » Zien: uitleg Shownieuws over Walters uitspraken in B&B Vol Liefde over 'energetische penetratie' Bekijk deze video » Vandaag Inside: René van der Gijp verbaast zich over gedrag Tantra-Walter Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol Liefde: weggestuurde Alexandra wordt uitgerookt

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's