Vandaag Inside: René van der Gijp verbaast zich over gedrag Tantra-Walter

Vandaag Inside: René van der Gijp verbaast zich over gedrag Tantra-Walter

Dinsdag 22 augustus 2023 om 08:29

René van der Gijp lijkt er, net als heel veel andere Nederlanders, maar geen genoeg van te krijgen: B&B Vol Liefde. Daarbij verbaast hij zich keer op keer over Tantra-Walter, die maandag zijn date Alexandra letterlijk uitrookte: 'Dat is een gevaarlijke gek.' Maar waarom is de B&B-eigenaar dan zo gevaarlijk?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 21 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: René van der Gijp verbaast zich over gedrag <em>Tantra-Walter</em> René van der Gijp lijkt er, net als heel veel andere Nederlanders, maar geen genoeg van te krijgen: B&B Vol Liefde. Daarbij verbaast hij zich keer op keer over Tantra-Walter, die maandag zijn date Alexandra letterlijk uitrookte: 'Dat is een gevaarlijke gek.' Maar waarom is de B&B-eigenaar dan zo gevaarlijk? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 21 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's