Alexandra in tranen bij Walter, wat is er aan de hand? (B&B Vol Liefde)

Alexandra in tranen bij Walter, wat is er aan de hand? (B&B Vol Liefde)

Vrijdag 18 augustus 2023 om 11:57

Op de valreep van het huidige seizoen van B&B Vol Liefde gebeurt er ineens heel veel: waar Martijn clasht met Tamara en Petri stilte wil van Thomas zien we in Frankrijk dat het allemaal een beetje moeizaam loopt tussen Walter en Alexandra. Die laatste breekt in tranen uit tijdens een een op een-gesprek met de B&B-eigenaar. Waar komen al die emoties toch vandaan?

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder

Alexandra in tranen bij <em>Walter</em>, wat is er aan de hand? (B&amp;B Vol Liefde) Op de valreep van het huidige seizoen van B&B Vol Liefde gebeurt er ineens heel veel: waar Martijn clasht met Tamara en Petri stilte wil van Thomas zien we in Frankrijk dat het allemaal een beetje moeizaam loopt tussen Walter en Alexandra. Die laatste breekt in tranen uit tijdens een een op een-gesprek met de B&B-eigenaar. Waar komen al die emoties toch vandaan? Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws: 'Thijs Römer had twee (!) jaar lang affaire met Noor de Groot' Bekijk deze video » Instagram gaat los op Sacha C.: 'Waar is de Italiaanse maffia als je ze nodig hebt?' Bekijk deze video » Petri wil STILTE, mond houden Thomas! (B&B Vol Liefde) Bekijk deze video »
TV :
Alexandra in tranen bij Walter, wat is er aan de hand? (B&B Vol Liefde)

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's