Hilarisch: zo reageert Frans Timmermans op uitnodiging Vandaag Inside

Hilarisch: zo reageert Frans Timmermans op uitnodiging Vandaag Inside

Woensdag 23 augustus 2023 om 07:34

PvdA/GroenLinks-lijsttrekker Frans Timmermans komt er nou niet altijd even goed vanaf bij de heren van Vandaag Inside. Toch lijkt het ze een goed idee als hij in de aanloop naar de verkiezingen even langs komt in de studio. Maar zit Timmermans daar zelf ook op te wachten? Zijn opvallende antwoord zie je hieronder.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 22 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Hilarisch: zo reageert Frans Timmermans op uitnodiging <em>Vandaag Inside</em> PvdA/GroenLinks-lijsttrekker Frans Timmermans komt er nou niet altijd even goed vanaf bij de heren van Vandaag Inside. Toch lijkt het ze een goed idee als hij in de aanloop naar de verkiezingen even langs komt in de studio. Maar zit Timmermans daar zelf ook op te wachten? Zijn opvallende antwoord zie je hieronder. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 22 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Vandaag Inside: onbegrip over tonnen wachtgeld Frans Timmermans Bekijk deze video » Frans Timmermans staat nu al met 6-0 achter (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's