Eindelijk wordt er gezoend in B&B Vol Liefde: Joy en Dani lijken dolverliefd

Eindelijk wordt er gezoend in B&B Vol Liefde: Joy en Dani lijken dolverliefd

Woensdag 23 augustus 2023 om 08:10

Joy en Dani zijn op pad met de camper en tijdens dat tripje blijkt dat de twee tortelduifjes niet echt van elkaar af kunnen én willen blijven. Eindelijk wordt er dan, op de valreep van een vrij braaf seizoen, toch nog gezoend in B&B Vol Liefde! Joy is dolenthousiast over de klik: 'Ik ben blij om te horen dat ze mij ook leuk vindt dus... excited.'

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder

Eindelijk wordt er gezoend in <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: Joy en Dani lijken dolverliefd Joy en Dani zijn op pad met de camper en tijdens dat tripje blijkt dat de twee tortelduifjes niet echt van elkaar af kunnen én willen blijven. Eindelijk wordt er dan, op de valreep van een vrij braaf seizoen, toch nog gezoend in B&B Vol Liefde! Joy is dolenthousiast over de klik: 'Ik ben blij om te horen dat ze mij ook leuk vindt dus... excited.' Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Tom verlaat villa Marian: 'Er weer uitgeschopt, voor zoveelste keer' (B&B Vol Liefde) Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: wil Thalia terugkomen naar Leendert? Bekijk deze video »
TV :
Eindelijk wordt er gezoend in B&B Vol Liefde: Joy en Dani lijken dolverliefd

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's