Tom verlaat villa Marian: 'Er weer uitgeschopt, voor zoveelste keer' (B&B Vol Liefde)

Tom verlaat villa Marian: 'Er weer uitgeschopt, voor zoveelste keer' (B&B Vol Liefde)

Tuesday 22 August 2023 om 09:46

Op het moment dat Marian aangeeft dat ze echt geen romantische toekomst voor zich ziet met Tom, weet die niet hoe snel hij zijn koffers moet pakken en de Portugese villa kan verlaten. Hij doet dat wel op zijn eigen humoristische manier: 'Ben er weer uitgeschopt, voor de zoveelste keer. Word je zo op straat gezet. Denk je de echte liefde te hebben gevonden. Gauw weg hier.'

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde, dat maandag wederom torenhoge kijkcijfers scoorde, hieronder

Tom verlaat villa Marian: 'Er weer uitgeschopt, voor zoveelste keer' (<em>B&amp;B Vol Liefde</em>) Op het moment dat Marian aangeeft dat ze echt geen romantische toekomst voor zich ziet met Tom, weet die niet hoe snel hij zijn koffers moet pakken en de Portugese villa kan verlaten. Hij doet dat wel op zijn eigen humoristische manier: 'Ben er weer uitgeschopt, voor de zoveelste keer. Word je zo op straat gezet. Denk je de echte liefde te hebben gevonden. Gauw weg hier.' Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde, dat maandag wederom torenhoge kijkcijfers scoorde, hieronder B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vandaag Inside: René van der Gijp verbaast zich over gedrag Tantra-Walter Bekijk deze video » Bram Moszkowicz sneert naar getrouwde Duncan Laurence: 'Zo gewoon gebleven' (Shownieuws) Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: weggestuurde Alexandra wordt uitgerookt Bekijk deze video » Twitter gaat los op Thijs Römer, die in hoger beroep gaat: 'Droeftoeter trapt slachtoffers na' Bekijk deze video »
TV :
Tom verlaat villa Marian: 'Er weer uitgeschopt, voor zoveelste keer' (B&B Vol Liefde)

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's