B&B Vol Liefde: wil Thalia terugkomen naar Leendert?

B&B Vol Liefde: wil Thalia terugkomen naar Leendert?

Woensdag 23 augustus 2023 om 08:23

Eigenlijk ontwikkelde Leendert alleen voor Thalia echt warme gevoelens en nadat ook zijn zevende date zijn huis in de Ardennen heeft verlaten besluit hij haar gewoon weer op te bellen en opnieuw uit te nodigen. Maar ziet zij dat ook een beetje zitten?

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder

B&amp;B Vol Liefde: wil <em>Thalia</em> terugkomen naar Leendert? Eigenlijk ontwikkelde Leendert alleen voor Thalia echt warme gevoelens en nadat ook zijn zevende date zijn huis in de Ardennen heeft verlaten besluit hij haar gewoon weer op te bellen en opnieuw uit te nodigen. Maar ziet zij dat ook een beetje zitten? Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B Vol Liefde: weggestuurde Alexandra wordt uitgerookt Bekijk deze video » Tom verlaat villa Marian: 'Er weer uitgeschopt, voor zoveelste keer' (B&B Vol Liefde) Bekijk deze video » Eindelijk wordt er gezoend in B&B Vol Liefde: Joy en Dani lijken dolverliefd Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol Liefde: wil Thalia terugkomen naar Leendert?

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's