Caroline doorbreekt stilte over Meilandjes: deze heftige onthullingen staan in haar biografie

Caroline doorbreekt stilte over Meilandjes: deze heftige onthullingen staan in haar biografie

Wednesday 23 August 2023 om 20:39

Na Martien, Erica en Maxime is het nu niet hun dochter Montana, maar hun voormalige huisvriendin Caroline die een boekje gaat open doen over de meest bekende familie van Nederland. Voor haar zijn de conflicten van vier jaar geleden nog altijd een openstaande zaak, en daarom gebruikt ze het schrijven als uitlaatklep voor haar opgekropte woede.

Tekst gaat veerder onder de video.

<em>Caroline</em> doorbreekt stilte over <em>Meilandjes</em>: deze <em>heftige onthullingen</em> staan in haar biografie Na Martien, Erica en Maxime is het nu niet hun dochter Montana, maar hun voormalige huisvriendin Caroline die een boekje gaat open doen over de meest bekende familie van Nederland. Voor haar zijn de conflicten van vier jaar geleden nog altijd een openstaande zaak, en daarom gebruikt ze het schrijven als uitlaatklep voor haar opgekropte woede. Tekst gaat veerder onder de video. WraakboekMet een mengeling van 'opluchting en opwinding' kondigt ze haar boek 'Caroline: De Verbannen Huisvriendin uit Chateau Meiland - Nagejaagd' aan. Het lijkt erop dat de familie Meiland zich schrap moet zetten voor een behoorlijke confrontatie. Ze verklaart: "Gedurende de afgelopen vier jaar is er zo veel over mij gezegd en geschreven, dat ik uiteindelijk niet anders kon dan één keer mijn eigen verhaal te vertellen." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Meilandjes reageren op vermeend kort geding van Caroline: 'Dagje naar de rechtbank Bekijk deze video » Voormalige bestie Martien Meiland, Caroline, zit er helemaal doorheen en komt met 'wraakboek' Bekijk deze video »
TV :
Caroline doorbreekt stilte over Meilandjes: deze heftige onthullingen staan in haar biografie

Wraakboek
Met een mengeling van 'opluchting en opwinding' kondigt ze haar boek 'Caroline: De Verbannen Huisvriendin uit Chateau Meiland - Nagejaagd' aan. Het lijkt erop dat de familie Meiland zich schrap moet zetten voor een behoorlijke confrontatie. Ze verklaart: "Gedurende de afgelopen vier jaar is er zo veel over mij gezegd en geschreven, dat ik uiteindelijk niet anders kon dan één keer mijn eigen verhaal te vertellen."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's