Meilandjes reageren op vermeend kort geding van Caroline: 'Dagje naar de rechtbank

Meilandjes reageren op vermeend kort geding van Caroline: 'Dagje naar de rechtbank

Tuesday 20 June 2023 om 15:30

Caroline van Eeden, de voormalige huisvriendin van de familie Meiland, liet vorige maand van zich horen na vermeende woede jegens de realityfamilie. Volgens Shownieuws overweegt ze een kort geding aan te spannen vanwege haar vermelding in het boek van Maxime Meiland. In Shownieuws reageren Martien en Erica op de uitlatingen van Caroline.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Meilandjes</em> reageren op vermeend <em>kort geding</em> van <em>Caroline</em>: 'Dagje naar de rechtbank Caroline van Eeden, de voormalige huisvriendin van de familie Meiland, liet vorige maand van zich horen na vermeende woede jegens de realityfamilie. Volgens Shownieuws overweegt ze een kort geding aan te spannen vanwege haar vermelding in het boek van Maxime Meiland. In Shownieuws reageren Martien en Erica op de uitlatingen van Caroline. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Martien & EricaMartien en Erica Meiland laten in gesprek met Shownieuws weten dat ze helemaal nooit iets hebben gehoord van Caroline en haar vermeende woede: "Ik heb er niets meer van gehoord. Wij dachten een dagje naar de rechtbank, dan hebben we ook eens een uitje. We zitten alleen maar hier!" Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Bekijk oproep van de Meilandjes: "Wij zoeken een Nadège 2.0?" Bekijk deze video » Video: Martien Meiland helemaal ondersteboven van hoogglans badkamer Bekijk deze video »
TV :

Reactie Martien & Erica
Martien en Erica Meiland laten in gesprek met Shownieuws weten dat ze helemaal nooit iets hebben gehoord van Caroline en haar vermeende woede: "Ik heb er niets meer van gehoord. Wij dachten een dagje naar de rechtbank, dan hebben we ook eens een uitje. We zitten alleen maar hier!"

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's