Video: deze gigantische geldboete hangt Max Verstappen boven het hoofd na snelheidsovertreding Frankrijk

Video: deze gigantische geldboete hangt Max Verstappen boven het hoofd na snelheidsovertreding Frankrijk

Woensdag 23 augustus 2023 om 21:20

Dit weekend is Max Verstappen (25) weer op het Zandvoort-circuit te vinden, maar hij had eigenlijk al eerder zin om flink gas te geven. Hij reed te snel op een Franse snelweg, en nu gaat een filmpje van Max in zijn peperdure bolide compleet viraal. Dit zal hoogstwaarschijnlijk vervelende consequenties hebben voor Max.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: deze <em>gigantische geldboete</em> hangt <em>Max Verstappen</em> boven het hoofd na <em>snelheidsovertreding Frankrijk</em> Dit weekend is Max Verstappen (25) weer op het Zandvoort-circuit te vinden, maar hij had eigenlijk al eerder zin om flink gas te geven. Hij reed te snel op een Franse snelweg, en nu gaat een filmpje van Max in zijn peperdure bolide compleet viraal. Dit zal hoogstwaarschijnlijk vervelende consequenties hebben voor Max. Tekst gaat verder onder de video. Overtreden snelheidsregelsVolgens Franse media wordt beweerd dat de wereldkampioen zich niet volledig aan de regels heeft gehouden. Hij zou op een weg waar de limiet 90 kilometer per uur is, meer dan 30 kilometer per uur te hard hebben gereden. De Franse politie zal de videobeelden bekijken en onderzoeken of Verstappen inderdaad de regels heeft overtreden, wat mogelijk tot een aanzienlijke geldboete kan leiden. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: deze gigantische geldboete hangt Max Verstappen boven het hoofd na snelheidsovertreding Frankrijk

Overtreden snelheidsregels
Volgens Franse media wordt beweerd dat de wereldkampioen zich niet volledig aan de regels heeft gehouden. Hij zou op een weg waar de limiet 90 kilometer per uur is, meer dan 30 kilometer per uur te hard hebben gereden. De Franse politie zal de videobeelden bekijken en onderzoeken of Verstappen inderdaad de regels heeft overtreden, wat mogelijk tot een aanzienlijke geldboete kan leiden.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's