Buienradar donderdag: pittige buien en onweer komen onze kant op

Buienradar donderdag: pittige buien en onweer komen onze kant op

Waar we de afgelopen tijd heerlijk konden genieten van de zon, wordt het nu tijd om de paraplu tevoorschijn te halen. Donderdagmiddag blijft het warm, maar we krijgen te maken met pittige (onweers)buien.

Wisselvallig
In de middag komen de buien via Zeeland ons land binnen. We krijgen niet alleen maar last van veel regen, er is ook grote kans op behoorlijk wat donder en bliksem. De komende dagen blijft het wisselvallig.

Bekijk het weerbericht van Weer.nl en bekijk hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen.

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Weersverwachting komende 5 dagen

<em>Buienradar</em> donderdag: pittige buien en onweer komen onze kant op Waar we de afgelopen tijd heerlijk konden genieten van de zon, wordt het nu tijd om de paraplu tevoorschijn te halen. Donderdagmiddag blijft het warm, maar we krijgen te maken met pittige (onweers)buien. WisselvalligIn de middag komen de buien via Zeeland ons land binnen. We krijgen niet alleen maar last van veel regen, er is ook grote kans op behoorlijk wat donder en bliksem. De komende dagen blijft het wisselvallig. Bekijk het weerbericht van Weer.nl en bekijk hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen. Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Weersverwachting komende 5 dagen Frans Bauer KLAAR met 'zomerweer': 'Vreselijk, ik wil zon!' (video) Bekijk deze video » Frans Bauer: 'Zo bijzonder was onze vakantie op Gran Canaria' (Shownieuws) Bekijk deze video » RTL Nieuws gemist? Gezin uit Haarlem verruilt slaapkamer voor achtertuin Bekijk deze video »
Weer :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV