Frans Bauer KLAAR met 'zomerweer': 'Vreselijk, ik wil zon!' (video)

Frans Bauer KLAAR met 'zomerweer': 'Vreselijk, ik wil zon!' (video)

Frans Bauer KLAAR met '<em>zomerweer</em>': 'Vreselijk, ik wil zon!' (video) Frans Bauer is, net als heeeel veel andere Nederlanders, helemaal klaar met het herfstige zomerweer van de afgelopen weken. In zijn auto verzucht de sympathieke volkszanger: 'Wat een ellende dat weer. Het is toch niet normaal. Vreselijk, ik wil zon. Ik wil naar de playa'. En met die laatste opmerking refereert hij uiteraard naar zijn nieuwe zomerse single: Naar de playa. De klagende Frans zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je alles over zijn bijzondere nieuwe samenwerking met Sieneke. Bekijk ook ZIEN: Mariska Bauer overladen met complimenten door deze foto Bekijk deze video » Yvonne Coldeweijer onthult: 'Onderzoek gedaan naar Frans Bauer' (video) Bekijk deze video » Zijn Bibi Breijman en Waylon samen de studio ingegaan? (Shownieuws) Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Frans Bauer is, net als heeeel veel andere Nederlanders, helemaal klaar met het herfstige zomerweer van de afgelopen weken. In zijn auto verzucht de sympathieke volkszanger: 'Wat een ellende dat weer. Het is toch niet normaal. Vreselijk, ik wil zon. Ik wil naar de playa'. En met die laatste opmerking refereert hij uiteraard naar zijn nieuwe zomerse single: Naar de playa.

De klagende Frans zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je alles over zijn bijzondere nieuwe samenwerking met Sieneke.

Actuele video's

Meer actuele video's