Zien: Bouke Scholten geeft finalisten van The Talent Scouts waardevolle tips

Zien: Bouke Scholten geeft finalisten van The Talent Scouts waardevolle tips

Zien: Bouke Scholten geeft finalisten van <em>The Talent Scouts</em> waardevolle tips Zaterdag is het alweer tijd voor de grote finale van The Talent Scouts. De kandidaten hebben een scout en budget om hun act te perfectioneren, in de hoop de winst in de wacht te slepen. Bouke Scholten heeft nog wel een paar tips voor de zangers en zangeressen. ZIEN: Bouke Scholten roept zoontje Harrie podium op, waarna hij voor hem zingt (video) Wie staat volgend jaar op Pinkpop?Er staat nogal wat op het spel bij The Talent Scouts, de winnaar mag namelijk volgend jaar een optreden verzorgen op Pinkpop. Bouke Scholten en zijn The ElvisMatters Band hebben hun enorme succes te danken aan het programma The Tribute: Battle of the Bands en hij heeft nog wel wat tips voor de finalisten van de talentenjacht. Dicht bij jezelf blijven is volgens hem cruciaal… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. De finale van The Talent Scouts is zaterdag 26 augustus om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Video: Bouke Scholten maakt indruk met My Boy in de Ziggo Dome Bekijk deze video » Zien: Bouke Scholten zet festivalgangers Zwarte Cross in vuur en vlam (video) Bekijk deze video » Bouke over Emmen: "Alles is gewoon lekker dicht op elkaar, dat maakt het ook zo leuk"(Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Thursday 24 August 2023 om 11:17

Zaterdag is het alweer tijd voor de grote finale van The Talent Scouts. De kandidaten hebben een scout en budget om hun act te perfectioneren, in de hoop de winst in de wacht te slepen. Bouke Scholten heeft nog wel een paar tips voor de zangers en zangeressen.

ZIEN: Bouke Scholten roept zoontje Harrie podium op, waarna hij voor hem zingt (video)

Wie staat volgend jaar op Pinkpop?
Er staat nogal wat op het spel bij The Talent Scouts, de winnaar mag namelijk volgend jaar een optreden verzorgen op Pinkpop. Bouke Scholten en zijn The ElvisMatters Band hebben hun enorme succes te danken aan het programma The Tribute: Battle of the Bands en hij heeft nog wel wat tips voor de finalisten van de talentenjacht. Dicht bij jezelf blijven is volgens hem cruciaal…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

De finale van The Talent Scouts is zaterdag 26 augustus om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's