Bouke Scholten bevestigt plannen voor programma met Rob Kemps: ‘Vooral leuk!’

Bouke Scholten bevestigt plannen voor programma met Rob Kemps: ‘Vooral leuk!’

<em>Bouke Scholten</em> bevestigt plannen voor programma met Rob Kemps: ‘Vooral leuk!’ Er deden al verhalen de ronde over een nieuw muzikaal programma met Rob Kemps en Bouke Scholten. En nu bevestigt Bouke dat ze bezig zijn met een pilot. Wat gaan de twee heren samen doen? The Tribute Live: Bouke Scholten & The Elvis Matters Band spelen Burning Love (video) 'Hoop dat het allemaal goedkomt'“Ik kan je vertellen, we zijn bezig met een pilot. En we zijn bezig met onderhandelingen daarvoor.” De zanger van The ElvisMatters Band, die bekend werd dankzij The Tribute: Battle of the Bands, laat nog niet veel los over zijn tv-ambities. De mannen zouden voor de documentaireserie naar Amerika reizen. Bouke vindt deze televisie-plannen niet zozeer spannend. “Vooral leuk. Ik hoop vooral dat het allemaal goedkomt. Want het lijkt me fantastisch om dat te mogen doen.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Video: Bouke Scholten maakt indruk met My Boy in de Ziggo Dome Bekijk deze video » ZIEN: Bouke Scholten roept zoontje Harrie podium op, waarna hij voor hem zingt (video) Bekijk deze video » Zien: Bouke Scholten geeft finalisten van The Talent Scouts waardevolle tips Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 24 augustus 2023 om 12:18

Er deden al verhalen de ronde over een nieuw muzikaal programma met Rob Kemps en Bouke Scholten. En nu bevestigt Bouke dat ze bezig zijn met een pilot. Wat gaan de twee heren samen doen?

The Tribute Live: Bouke Scholten & The Elvis Matters Band spelen Burning Love (video)

'Hoop dat het allemaal goedkomt'
“Ik kan je vertellen, we zijn bezig met een pilot. En we zijn bezig met onderhandelingen daarvoor.” De zanger van The ElvisMatters Band, die bekend werd dankzij The Tribute: Battle of the Bands, laat nog niet veel los over zijn tv-ambities. De mannen zouden voor de documentaireserie naar Amerika reizen. Bouke vindt deze televisie-plannen niet zozeer spannend. “Vooral leuk. Ik hoop vooral dat het allemaal goedkomt. Want het lijkt me fantastisch om dat te mogen doen.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's