René van der Gijp: 'B&B Vol Liefde-Petri is een vervelend wijf' (video)

René van der Gijp: 'B&B Vol Liefde-Petri is een vervelend wijf' (video)

Vrijdag 25 augustus 2023 om 08:14

Petri is nou niet bepaald het populairste B&B Vol Liefde-gezicht van dit seizoen en ook René van der Gijp is bepaald geen fan: 'Dat is echt een vervelend wijf.' Hij heeft medelijden met haar laatste date, die toch wel zijn best doet voor de B&B-eigenaresse maar daar alsnog geen punten mee scoort; hij vraagt namelijk te weinig. En ook Johan Derksen heeft wel zo zijn mening over Petri.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 24 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

René van der Gijp: '<em>B&amp;B Vol Liefde</em>-Petri is een vervelend wijf' (video) Petri is nou niet bepaald het populairste B&B Vol Liefde-gezicht van dit seizoen en ook René van der Gijp is bepaald geen fan: 'Dat is echt een vervelend wijf.' Hij heeft medelijden met haar laatste date, die toch wel zijn best doet voor de B&B-eigenaresse maar daar alsnog geen punten mee scoort; hij vraagt namelijk te weinig. En ook Johan Derksen heeft wel zo zijn mening over Petri. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 24 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
Viral :

Actuele video's

Meer actuele video's