Raymond Mens: 'Hier mag ik van mijn moeder niet over praten bij Vandaag Inside'

Raymond Mens: 'Hier mag ik van mijn moeder niet over praten bij Vandaag Inside'

Vrijdag 25 augustus 2023 om 10:24

Raymond Mens, Alexander Pechtold en Wilfred Genee spraken na afloop van Vandaag Inside, dat donderdag wat kijkcijfers betreft wederom veel te sterk was voor concurrenten Op1 en Humberto, nog wat na. Daarbij kwam onder andere Donald Trump voorbij maar ook vertelde Pechtold dat zijn moeder een trouwe kijker van het programma is: 'Ze kijkt bijna iedere avond. Dan heeft ze het over de drie stoute mannen die wat tegengas durven geven.'

'Hier mag ik niet over beginnen'
Ook de moeder van Mens kijkt graag en zij blijkt de Amerikakenner iedere keer dat hij te gast is zelfs een lange lijst mee te geven: 'Van waar ik niet over mag beginnen.' Wat staat er dan zoal op die lijst?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 24 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Raymond Mens: 'Hier mag ik van mijn moeder niet over praten bij <em>Vandaag Inside</em>' Raymond Mens, Alexander Pechtold en Wilfred Genee spraken na afloop van Vandaag Inside, dat donderdag wat kijkcijfers betreft wederom veel te sterk was voor concurrenten Op1 en Humberto, nog wat na. Daarbij kwam onder andere Donald Trump voorbij maar ook vertelde Pechtold dat zijn moeder een trouwe kijker van het programma is: 'Ze kijkt bijna iedere avond. Dan heeft ze het over de drie stoute mannen die wat tegengas durven geven.' 'Hier mag ik niet over beginnen'Ook de moeder van Mens kijkt graag en zij blijkt de Amerikakenner iedere keer dat hij te gast is zelfs een lange lijst mee te geven: 'Van waar ik niet over mag beginnen.' Wat staat er dan zoal op die lijst? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 24 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's