Emotionele beelden: laatste wens van Anke wordt werkelijkheid op circuit Zandvoort

Emotionele beelden: laatste wens van Anke wordt werkelijkheid op circuit Zandvoort

Vrijdag 25 augustus 2023 om 20:17

Anke Brakema-De Best, die lijdt aan de ziekte van Huntington en wiens levensverwachting onzeker is, kreeg afgelopen vrijdag een bijzondere verrassing. Stichting Ambulancewens zette haar zorgen even opzij en nam haar mee naar het circuit in Zandvoort, waar ze samen van de races kon genieten.

Tekst gaat verder onder de video.

Emotionele beelden: laatste wens van <em>Anke</em> wordt werkelijkheid op <em>circuit Zandvoort</em> Anke Brakema-De Best, die lijdt aan de ziekte van Huntington en wiens levensverwachting onzeker is, kreeg afgelopen vrijdag een bijzondere verrassing. Stichting Ambulancewens zette haar zorgen even opzij en nam haar mee naar het circuit in Zandvoort, waar ze samen van de races kon genieten. Tekst gaat verder onder de video. ZandvoortIn het verleden gingen Anke en haar man Marius op de motor van Leiden naar Zandvoort om naar Formule 1-races te kijken. Die fijne herinneringen werden afgelopen vrijdag herbeleefd, hoewel deze keer niet op de motor. 's Ochtends werd ze opgehaald met een ambulance bij het verpleeghuis, waar ze vol enthousiasme uitkeek naar haar uitje naar Zandvoort. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Jack Plooij zeker van winst Max Verstappen in Zandvoort: ‘Wat kan er fout gaan?’ Bekijk deze video » Dj La Fuente onthult details over anthem Grand Prix van Zandvoort: 'Eén groot gekkenhuis' Bekijk deze video »
Entertainment :

Zandvoort
In het verleden gingen Anke en haar man Marius op de motor van Leiden naar Zandvoort om naar Formule 1-races te kijken. Die fijne herinneringen werden afgelopen vrijdag herbeleefd, hoewel deze keer niet op de motor. 's Ochtends werd ze opgehaald met een ambulance bij het verpleeghuis, waar ze vol enthousiasme uitkeek naar haar uitje naar Zandvoort.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's