Dj La Fuente onthult details over anthem Grand Prix van Zandvoort: 'Eén groot gekkenhuis'

Dj La Fuente onthult details over anthem Grand Prix van Zandvoort: 'Eén groot gekkenhuis'

Vrijdag 25 augustus 2023 om 19:50

In 2021 bracht Davina Michelle het nummer 'Beat Me' uit, dat diende als het officiële anthem van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Dit jaar is het de beurt aan La Fuente. Tijdens De Coen en Sander Show op Radio 538, die live werd uitgezonden vanuit de fanzone in Zandvoort, deelde La Fuente alle details over deze nieuwe track.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Dj La Fuente</em> onthult details over anthem <em>Grand Prix van Zandvoort</em>: 'Eén groot gekkenhuis' In 2021 bracht Davina Michelle het nummer 'Beat Me' uit, dat diende als het officiële anthem van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Dit jaar is het de beurt aan La Fuente. Tijdens De Coen en Sander Show op Radio 538, die live werd uitgezonden vanuit de fanzone in Zandvoort, deelde La Fuente alle details over deze nieuwe track. Tekst gaat verder onder de video. André Rieu"Ze vroegen me: 'Job, zou je het leuk vinden om het thema te maken voor de Dutch Grand Prix?' En ik zei: 'Ja, dat klinkt geweldig, maar ik kan niet zingen.' Maar dat was niet nodig, zolang het maar goed klonk. We zijn samengekomen en hebben een krachtige track gemaakt met racegeluiden en zelfs een viool." De kans is groot dat die viool gespeeld wordt door André Rieu, want samen met hem zal La Fuente aanstaande zondag een fantastisch feest neerzetten op het circuit van Zandvoort. Bekijk het fragment uit De Coen en Sander Show op Radio 538 hierboven. Bekijk ook Video: deze gigantische geldboete hangt Max Verstappen boven het hoofd na snelheidsovertreding Frankrijk Bekijk deze video » André Rieu speelt volkslied bij Formule 1 Zandvoort: 'Wordt heel erg leuk!' (video) Bekijk deze video »
Formule 1 :

André Rieu
"Ze vroegen me: 'Job, zou je het leuk vinden om het thema te maken voor de Dutch Grand Prix?' En ik zei: 'Ja, dat klinkt geweldig, maar ik kan niet zingen.' Maar dat was niet nodig, zolang het maar goed klonk. We zijn samengekomen en hebben een krachtige track gemaakt met racegeluiden en zelfs een viool." De kans is groot dat die viool gespeeld wordt door André Rieu, want samen met hem zal La Fuente aanstaande zondag een fantastisch feest neerzetten op het circuit van Zandvoort.

Bekijk het fragment uit De Coen en Sander Show op Radio 538 hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's