Zien: The Masked Singer panel versterkt met bekend gezicht Monica Geuze

Zien: The Masked Singer panel versterkt met bekend gezicht Monica Geuze

Vrijdag 25 augustus 2023 om 20:53

Ja, dit geluid zal voor de meeste mensen zeker bekend in de oren klinken. Binnenkort staat namelijk een nieuw seizoen van het razend populaire programma The Masked Singer op het programma. Naast de immer grotere en indrukwekkendere kostuums, wordt het panel dit jaar ook uitgebreid.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>The Masked Singer</em> panel versterkt met bekend gezicht <em>Monica Geuze</em> Ja, dit geluid zal voor de meeste mensen zeker bekend in de oren klinken. Binnenkort staat namelijk een nieuw seizoen van het razend populaire programma The Masked Singer op het programma. Naast de immer grotere en indrukwekkendere kostuums, wordt het panel dit jaar ook uitgebreid. Tekst gaat verder onder de video. Monica GeuzeNiemand minder dan Monica Geuze zal in het komende seizoen de uitdaging aangaan om te raden wie er schuilgaat achter het altijd uitdagende vraagstuk: wie bevindt zich in dat pak? Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: The Masked Singer panel versterkt met bekend gezicht Monica Geuze

Monica Geuze
Niemand minder dan Monica Geuze zal in het komende seizoen de uitdaging aangaan om te raden wie er schuilgaat achter het altijd uitdagende vraagstuk: wie bevindt zich in dat pak?

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's