Ruben Nicolai over BN'ers in nieuwe The Masked Singer: "Om je vingers bij af te likken"

Ruben Nicolai over BN'ers in nieuwe The Masked Singer: "Om je vingers bij af te likken"

Maandag 26 juni 2023 om 09:28

Bekijk hierboven een fragment met Jeroen van der Boom, die een vorig seizoen The Masked Singer won

Ruben Nicolai is een bezig bijtje. Met al zijn programma's op televisie lijkt het wel of hij niets anders doet dan werken. Aan RTL Boulevard vertelt hij over het nieuwe seizoen The Masked Singer. Ook vertelt hij over de zomervakantie met zijn twee dochters. Bekijk het fragment van RTL Boulevard met Ruben over het nieuwe seizoen The Masked Singer hieronder.

Ruben weet al wat namen
"Ik heb al wat pakken gezien en ik weet al wat namen van The Masked Singer", laat Ruben weten. Hetgeen wat hij heeft gezien is om je vingers bij af te likken. Bekijk het korte gesprek over het nieuwe seizoen in de video hieronder.

Het nieuwe seizoen The Masked Singer zal na de zomer te zien zijn bij RTL 4.

<em>Ruben Nicolai</em> over BN'ers in nieuwe <em>The Masked Singer</em>: &quot;Om je vingers bij af te likken&quot; Bekijk hierboven een fragment met Jeroen van der Boom, die een vorig seizoen The Masked Singer won Ruben Nicolai is een bezig bijtje. Met al zijn programma's op televisie lijkt het wel of hij niets anders doet dan werken. Aan RTL Boulevard vertelt hij over het nieuwe seizoen The Masked Singer. Ook vertelt hij over de zomervakantie met zijn twee dochters. Bekijk het fragment van RTL Boulevard met Ruben over het nieuwe seizoen The Masked Singer hieronder. Ruben weet al wat namen"Ik heb al wat pakken gezien en ik weet al wat namen van The Masked Singer", laat Ruben weten. Hetgeen wat hij heeft gezien is om je vingers bij af te likken. Bekijk het korte gesprek over het nieuwe seizoen in de video hieronder. Het nieuwe seizoen The Masked Singer zal na de zomer te zien zijn bij RTL 4. Bekijk ook Oudejaarsspecial The Masked Singer: staande ovatie voor finaleduet Sneeuwpop en Uurwerk Bekijk deze video » Gerard Joling in nieuw seizoen The Masked Singer: 'Geweldig om te doen' (video) Bekijk deze video »
TV :
Ruben Nicolai over BN'ers in nieuwe The Masked Singer: "Om je vingers bij af te likken"

Actuele video's

Meer actuele video's