Bekijk de promo van Geuze & Gorgels: Geen Controle met een huilende Monica

Bekijk de promo van Geuze & Gorgels: Geen Controle met een huilende Monica

Maandag 31 juli 2023 om 13:29

Bekijk de promo van <em>Geuze &amp; Gorgels: Geen Controle</em> met een huilende Monica Het is voornamelijk lachen, gieren, brullen in de eerste beelden van de Videoland-serie van Monica Geuze en Kaj Gorgels. In Geuze & Gorgels: Geen Controle gaat het tweetal op roadtrip door Europa. Het is lachen, maar er vloeien ook tranen in de camper. Bekijk de promo hierboven in de RTL Boulevard-video met een geëmotioneerde Monica. Geuze & Gorgels: Geen Controle is vanaf 9 augustus te zien bij Videoland. Vanaf dan kun je de leukste fragmenten van Geuze & Gorgels: Geen Controle terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Kaj en Monica op roadtrip in nieuwe Videolandserie Geuze & Gorgels: Geen Controle vanaf 9 augustus Bekijk deze video » Video: Monica Geuze en dochtertje Zara-Lizzy vertrekken naar Oostenrijk Bekijk deze video »
Serie :
Bekijk de promo van Geuze & Gorgels: Geen Controle met een huilende Monica

Het is voornamelijk lachen, gieren, brullen in de eerste beelden van de Videoland-serie van Monica Geuze en Kaj Gorgels. In Geuze & Gorgels: Geen Controle gaat het tweetal op roadtrip door Europa. Het is lachen, maar er vloeien ook tranen in de camper. Bekijk de promo hierboven in de RTL Boulevard-video met een geëmotioneerde Monica.

Geuze & Gorgels: Geen Controle is vanaf 9 augustus te zien bij Videoland. Vanaf dan kun je de leukste fragmenten van Geuze & Gorgels: Geen Controle terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's