Zien: Lucille Werner teleurgesteld in Hugo de Jonge na misplaatste beperking-grap

Zien: Lucille Werner teleurgesteld in Hugo de Jonge na misplaatste beperking-grap

Saturday 26 August 2023 om 19:43

Gisteravond kon politica en voormalig Lingo-presentatrice Lucille Werner niet om de grap lachen die CDA-partijgenoot Hugo de Jonge maakte over mensen met een handicap. "Dank je wel voor het behoeden voor het overrijden, anders was ik ook met een beperking geëindigd", zei De Jonge in een item van Jaïr Ferwerda.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Lucille Werner</em> teleurgesteld in <em>Hugo de Jonge</em> na misplaatste beperking-grap Gisteravond kon politica en voormalig Lingo-presentatrice Lucille Werner niet om de grap lachen die CDA-partijgenoot Hugo de Jonge maakte over mensen met een handicap. "Dank je wel voor het behoeden voor het overrijden, anders was ik ook met een beperking geëindigd", zei De Jonge in een item van Jaïr Ferwerda. Tekst gaat verder onder de video. Onhandige uitspraakTijdens de uitzending van Humberto was er een ontstemde reactie op de grap van De Jonge. Volgens Werner heeft De Jonge vooral 'een onhandige uitspraak' gedaan. Haar motivatie om vier jaar lang in de Tweede Kamer te zitten, is om mensen met een handicap aan het werk te krijgen. Ze benadrukte: "In dit land hebben we een enorme achterstelling en uitsluiting van mensen met een handicap, en dat zien we ook in Den Haag." Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lucille Werner bij Humberto over Prinsjesdag: "Afstand tussen Nederland en de kamerleden" Bekijk deze video » ZIEN: Lucille Werner zingt La Isla Bonita (Madonna) bij Humberto Bekijk deze video »
TV :
Zien: Lucille Werner teleurgesteld in Hugo de Jonge na misplaatste beperking-grap

Onhandige uitspraak
Tijdens de uitzending van Humberto was er een ontstemde reactie op de grap van De Jonge. Volgens Werner heeft De Jonge vooral 'een onhandige uitspraak' gedaan. Haar motivatie om vier jaar lang in de Tweede Kamer te zitten, is om mensen met een handicap aan het werk te krijgen. Ze benadrukte: "In dit land hebben we een enorme achterstelling en uitsluiting van mensen met een handicap, en dat zien we ook in Den Haag."

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's