Lucille Werner bij Humberto over Prinsjesdag: "Afstand tussen Nederland en de kamerleden"

Lucille Werner bij Humberto over Prinsjesdag: "Afstand tussen Nederland en de kamerleden"

Sunday 25 September 2022 om 07:20

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

Lucille Werner was zeer oncomfortabel tijdens prinsjesdag 2022 en dat vertelde ze gisteren bij Humberto op Zaterdag. Kamerlid Werner voelt een afstand tussen Nederland en tweede kamerleden: "Je beleeft alle emoties aan de kant van de weg", zegt ze. Van de een kreeg ze een duim omhoog en van de andere een middelvinger. Bekijk een fragment van het interview hieronder.

Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

Lucille Werner bij <em>Humberto</em> over <em>Prinsjesdag</em>: &quot;Afstand tussen Nederland en de kamerleden&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op Zaterdag van zaterdag 24 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Lucille Werner was zeer oncomfortabel tijdens prinsjesdag 2022 en dat vertelde ze gisteren bij Humberto op Zaterdag. Kamerlid Werner voelt een afstand tussen Nederland en tweede kamerleden: "Je beleeft alle emoties aan de kant van de weg", zegt ze. Van de een kreeg ze een duim omhoog en van de andere een middelvinger. Bekijk een fragment van het interview hieronder. Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv. :[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk ook Wouter Corduwener spreekt 29 talen: "Zorgt voor verbroedering" (Humberto) Bekijk deze video » Rowwen Hèze over samenwerking met Roxeanne Hazes voor film Kwestie van Geduld (video) Bekijk deze video »
TV :
Lucille Werner bij Humberto over Prinsjesdag: "Afstand tussen Nederland en de kamerleden"

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending

Actuele video's

Meer actuele video's