Samenvatting kwalificatie GP van Zandvoort 2023: Verstappen pakt pole

Samenvatting kwalificatie GP van Zandvoort 2023: Verstappen pakt pole

Zaterdag 26 augustus 2023 om 19:17

Max Verstappen heeft zaterdag veruit de snelste tijd neergezet tijdens de kwalificatie van de grote prijs van Nederland op het circuit van Zandvoort. Ondanks dat hij maar één ronde kon rijden, was dat wel de snelste.

Samenvatting <em>kwalificatie</em> GP van Zandvoort 2023: Verstappen pakt pole Max Verstappen heeft zaterdag veruit de snelste tijd neergezet tijdens de kwalificatie van de grote prijs van Nederland op het circuit van Zandvoort. Ondanks dat hij maar één ronde kon rijden, was dat wel de snelste. Waar de nummer 2 van vorig jaar, Lewis Hamilton, deze kwalificatie de derde ronde niet haalde, deed Verstappen dat wel. In die derde ronde gingen door de 'slicks' en het natte wegdek zowel Charles Lecelrc als Logan Sargeant in de slip en tegen de muur. Na twee rode vlaggen wist Verstappen de beste tijd neer te zetten. Bekijk de hoogteputen van de tweede vrije training hierboven. Lees hier ook het volledige uitzendschema van de GP van Zandvoort. Jack Plooij zeker van winst Max Verstappen in Zandvoort: ‘Wat kan er fout gaan?’ Bekijk deze video » GP van Zandvoort: samenvatting tweede vrije training, Norris vlak voor Verstappen Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting kwalificatie GP van Zandvoort 2023: Verstappen pakt pole

Waar de nummer 2 van vorig jaar, Lewis Hamilton, deze kwalificatie de derde ronde niet haalde, deed Verstappen dat wel. In die derde ronde gingen door de 'slicks' en het natte wegdek zowel Charles Lecelrc als Logan Sargeant in de slip en tegen de muur. Na twee rode vlaggen wist Verstappen de beste tijd neer te zetten.

Bekijk de hoogteputen van de tweede vrije training hierboven. Lees hier ook het volledige uitzendschema van de GP van Zandvoort.

Actuele video's

Meer actuele video's