Video: tienduizenden Max Verstappen-fans bouwen feestje in kletsnat Zandvoort

Video: tienduizenden Max Verstappen-fans bouwen feestje in kletsnat Zandvoort

Zaterdag 26 augustus 2023 om 20:47

Vandaag racen duizenden Formule 1-fans naar Zandvoort om Max Verstappen te zien tijdens de kwalificatie. Ondanks het natte weer blijft het racefeest sprankelen, aangezien Max niet alleen zorgt voor een poleposition voor morgen, maar ook voor een geslaagd feestje vandaag met paraplu's en poncho's in overvloed.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: tienduizenden <em>Max Verstappen-fans</em> bouwen feestje in <em>kletsnat Zandvoort</em> Vandaag racen duizenden Formule 1-fans naar Zandvoort om Max Verstappen te zien tijdens de kwalificatie. Ondanks het natte weer blijft het racefeest sprankelen, aangezien Max niet alleen zorgt voor een poleposition voor morgen, maar ook voor een geslaagd feestje vandaag met paraplu's en poncho's in overvloed. Tekst gaat verder onder de video. KwalificatieVoor het derde achtereenvolgende jaar heeft Max Verstappen de poleposition veroverd voor de Grand Prix van Nederland. Ondanks een kwalificatie die werd verstoord door rode vlaggen, wist de Red Bull F1-coureur een halve seconde sneller te zijn dan de concurrentie. Lando Norris presteerde sterk in de kwalificatie en start zondag op de tweede plaats, George Russell wist zich als derde te kwalificeren. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook GP van Zandvoort: samenvatting tweede vrije training, Norris vlak voor Verstappen Bekijk deze video » Samenvatting kwalificatie GP van Zandvoort 2023: Verstappen pakt pole Bekijk deze video »
TV :
Video: tienduizenden Max Verstappen-fans bouwen feestje in kletsnat Zandvoort

Kwalificatie
Voor het derde achtereenvolgende jaar heeft Max Verstappen de poleposition veroverd voor de Grand Prix van Nederland. Ondanks een kwalificatie die werd verstoord door rode vlaggen, wist de Red Bull F1-coureur een halve seconde sneller te zijn dan de concurrentie. Lando Norris presteerde sterk in de kwalificatie en start zondag op de tweede plaats, George Russell wist zich als derde te kwalificeren.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's