Video: Nu al onenigheid tussen stellen in nieuw seizoen Het Spaanse dorp: Zarra

Video: Nu al onenigheid tussen stellen in nieuw seizoen Het Spaanse dorp: Zarra

Zaterdag 26 augustus 2023 om 22:01

In Het Spaanse dorp: Zarra volg je de belevenissen van acht Nederlandse koppels die een nieuw bestaan proberen op te bouwen in een verlaten, ingedut Spaans dorp. Aan het einde van de serie maakt één familie kans op het verbouwde huis en daarmee een toekomst in Spanje.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Nu al <em>onenigheid</em> tussen <em>stellen</em> in nieuw seizoen <em>Het Spaanse dorp: Zarra</em> In Het Spaanse dorp: Zarra volg je de belevenissen van acht Nederlandse koppels die een nieuw bestaan proberen op te bouwen in een verlaten, ingedut Spaans dorp. Aan het einde van de serie maakt één familie kans op het verbouwde huis en daarmee een toekomst in Spanje. Tekst gaat verder onder de video. KibbelenIn RTL Boulevard stellen de koppels zich kort aan het publiek voor. Het is niet alleen genieten van de Spaanse zon in Zarra, nu de stellen 24/7 bij elkaar zijn, is het hopen dat ze niet heel langzaam 'loco' van elkaar worden. "Kibbelen kunnen we wel", aldus deelnemers Jochem en Jaap. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Het Spaanse dorp: Zarra trapt op zondag 27 augustus om 21.30 af met de kennismaking en is vanaf maandag 28 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Spaanse dorp: Zarra terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Nu al onenigheid tussen stellen in nieuw seizoen Het Spaanse dorp: Zarra

Kibbelen
In RTL Boulevard stellen de koppels zich kort aan het publiek voor. Het is niet alleen genieten van de Spaanse zon in Zarra, nu de stellen 24/7 bij elkaar zijn, is het hopen dat ze niet heel langzaam 'loco' van elkaar worden. "Kibbelen kunnen we wel", aldus deelnemers Jochem en Jaap.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Het Spaanse dorp: Zarra trapt op zondag 27 augustus om 21.30 af met de kennismaking en is vanaf maandag 28 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Spaanse dorp: Zarra terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's