Zien: dit is de winnaar van The Talent Scouts 2023 (video)

Zien: dit is de winnaar van The Talent Scouts 2023 (video)

Zondag 27 augustus 2023 om 08:14

Hieronder zie je een fragment uit The Talent Scouts van zaterdag 26 augustus. Je kan de grote finale van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv.

Zien: dit is de winnaar van <em>The Talent Scouts</em> 2023 (video) Hieronder zie je een fragment uit The Talent Scouts van zaterdag 26 augustus. Je kan de grote finale van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv. Gideon Luciana heeft zaterdagavond het eerste seizoen van The Talent Scouts gewonnen. Hij versloeg negen andere deelnemers in de zinderende finale en mag optreden op Pinkpop. FinaleMet het nummer Earth Song maakte de 19-jarige zanger de meeste indruk. Hij kreeg maar liefst een 9 en daarmee versloeg hij de concurrentie. Gideon, die in het team zat van coach Nicky Romero, won 25.000 euro én een optreden op Pinkpop. The Talent Scouts was elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Gideon Luciana heeft zaterdagavond het eerste seizoen van The Talent Scouts gewonnen. Hij versloeg negen andere deelnemers in de zinderende finale en mag optreden op Pinkpop.

Finale
Met het nummer Earth Song maakte de 19-jarige zanger de meeste indruk. Hij kreeg maar liefst een 9 en daarmee versloeg hij de concurrentie. Gideon, die in het team zat van coach Nicky Romero, won 25.000 euro én een optreden op Pinkpop.

The Talent Scouts was elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's