The Talent Scouts gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Talent Scouts gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Talent Scouts gemist? Bekijk hier de hele uitzending Zaterdagavond is het bij SBS6 tijd voor de grote eindstrijd in The Talent Scouts. De finalisten doen er alles aan om de felbegeerde prijzen binnen te slepen. Alle fragmenten uit deze uitzending Zien: dit is de winnaar van The Talent Scouts 2023 (video) Bekijk deze video » Finale The Talent Scouts: Gideon maakt indruk met Earth Song (video) Bekijk deze video » Met o.a. Angela Groothuizen, Donnie en FlemmingDe afgelopen weken kon je zien hoe in The Talent Scouts de scouts de talenten in hun team probeerden te slepen. Flemming, Tabitha, Angela Groothuizen, Donnie en Nicky Romero staan allemaal in de finale met twee toptalenten, die er alles aan doen om te winnen. Slimme investeringen spelen hier een belangrijke rol. Pinkpop en geldprijzenEr staat ook nogal wat op het spel in de muzikale show. Het winnende talent mag namelijk volgend jaar een uur lang optreden op Pinkpop en wint ook nog eens 25.000 euro om daar de show van zijn of haar leven te geven. Daarbij krijgt de winnende scout ook nog 50.000 euro om te geven aan zelfgekozen goed doel. De ontknoping zie je zaterdag 26 augustus bij SBS6.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zaterdag 26 augustus 2023 om 22:02

Zaterdagavond is het bij SBS6 tijd voor de grote eindstrijd in The Talent Scouts. De finalisten doen er alles aan om de felbegeerde prijzen binnen te slepen.

Met o.a. Angela Groothuizen, Donnie en Flemming
De afgelopen weken kon je zien hoe in The Talent Scouts de scouts de talenten in hun team probeerden te slepen. Flemming, Tabitha, Angela Groothuizen, Donnie en Nicky Romero staan allemaal in de finale met twee toptalenten, die er alles aan doen om te winnen. Slimme investeringen spelen hier een belangrijke rol.

Pinkpop en geldprijzen
Er staat ook nogal wat op het spel in de muzikale show. Het winnende talent mag namelijk volgend jaar een uur lang optreden op Pinkpop en wint ook nog eens 25.000 euro om daar de show van zijn of haar leven te geven. Daarbij krijgt de winnende scout ook nog 50.000 euro om te geven aan zelfgekozen goed doel. De ontknoping zie je zaterdag 26 augustus bij SBS6.

Bekijk hier alle video's en artikelen van The Talent Scouts

Actuele video's

Meer actuele video's