Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Niet alleen Code Rosé heeft de deuren geopend, ook het kersverse televisieseizoen staat klaar voor vertrek. Maandag kun je kijken naar de eerste aflevering van het splinternieuwe seizoen van Chateau Meiland. Alle fragmenten uit deze uitzending Nieuw seizoen Chateau Meiland: Martien is het zat en kan wel janken! Bekijk deze video » Vanavond in Chateau Meiland: wespennest verstoort de rust in Code Rosé (video) Bekijk deze video » Alles rond Code RoséMartien, Erica, Montana, Maxime en haar gezin hebben zich wederom lange tijd laten volgen door camera’s. De kijkers kunnen alle ins en outs zien van hun persoonlijke levens, ook volgen we op de voet hoe het gaat met hun gloednieuwe project: het pension Code Rosé. In eerste beelden is al te zien dat Martien het allemaal niet meer trekt. “Ik ben het zo zat! Ik kan wel janken!”, gilt Martien. Ruzie met Caroline van Eeden ook in realitysoap?Wie zeker niet in deze reeks te zien is, is Caroline van Eeden. Even geleden maakte de ex-huisvriendin bekend dat ze een boekje opendoet over de familie Meiland. Ze vertrok na twee seizoenen na een hoogopgelopen ruzie uit Chateau Meiland. “Als het aan mij had gelegen, zou dit boek wellicht nooit tot stand zijn gekomen, maar ik heb geen andere keuze. Gedurende de afgelopen vier jaar is er zoveel over mij gezegd en geschreven, dat ik uiteindelijk niet anders kon dan één keer mijn eigen verhaal te vertellen.” Zal de familie Meiland reageren in de reallifesoap?
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Maandag 28 augustus 2023 om 21:37

Niet alleen Code Rosé heeft de deuren geopend, ook het kersverse televisieseizoen staat klaar voor vertrek. Maandag kun je kijken naar de eerste aflevering van het splinternieuwe seizoen van Chateau Meiland.

Alles rond Code Rosé
Martien, Erica, Montana, Maxime en haar gezin hebben zich wederom lange tijd laten volgen door camera’s. De kijkers kunnen alle ins en outs zien van hun persoonlijke levens, ook volgen we op de voet hoe het gaat met hun gloednieuwe project: het pension Code Rosé. In eerste beelden is al te zien dat Martien het allemaal niet meer trekt. “Ik ben het zo zat! Ik kan wel janken!”, gilt Martien.

Ruzie met Caroline van Eeden ook in realitysoap?
Wie zeker niet in deze reeks te zien is, is Caroline van Eeden. Even geleden maakte de ex-huisvriendin bekend dat ze een boekje opendoet over de familie Meiland. Ze vertrok na twee seizoenen na een hoogopgelopen ruzie uit Chateau Meiland. “Als het aan mij had gelegen, zou dit boek wellicht nooit tot stand zijn gekomen, maar ik heb geen andere keuze. Gedurende de afgelopen vier jaar is er zoveel over mij gezegd en geschreven, dat ik uiteindelijk niet anders kon dan één keer mijn eigen verhaal te vertellen.” Zal de familie Meiland reageren in de reallifesoap?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Actuele video's

Meer actuele video's