Nieuw seizoen Chateau Meiland: Martien is het zat en kan wel janken!

Nieuw seizoen Chateau Meiland: Martien is het zat en kan wel janken!

Nieuw seizoen <em>Chateau Meiland</em>: Martien is het zat en kan wel janken! Maandag 28 augustus kun je kijken naar de aftrap van het nieuwe seizoen van Chateau Meiland. De Meilandjes maken weer van alles mee en de eerste beelden beloven weer veel goeds. Voormalige bestie Martien Meiland, Caroline, zit er helemaal doorheen en komt met 'wraakboek' Martien trekt het allemaal niet meer volgens MaximeHet is natuurlijk de grote vraag hoe het verder gaat met het fonkelnieuwe pension van de familie Meiland, Code Rosé. Het lijkt erop dat het runnen van deze onderneming gepaard gaat met heel wat stress. Volgens Maxime trekt Martien het allemaal niet meer. “Ik ben het zo zat! Ik kan wel janken!”, gilt Martien. Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Chateau Meiland hierboven. Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 28 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Meilandjes-fandag na een dag uitverkocht: "Iedereen wil er heen" (video) Bekijk deze video » Waarom is Code Rosé tijdelijk gesloten, middenin hoogseizoen? (Shownieuws) Bekijk deze video » Maxime Meiland in Open Casa over stoppen met realitytelevisie: 'Ouders op leeftijd' Bekijk deze video »
TV :
Friday 25 August 2023 om 13:58

Maandag 28 augustus kun je kijken naar de aftrap van het nieuwe seizoen van Chateau Meiland. De Meilandjes maken weer van alles mee en de eerste beelden beloven weer veel goeds.

Voormalige bestie Martien Meiland, Caroline, zit er helemaal doorheen en komt met 'wraakboek'

Martien trekt het allemaal niet meer volgens Maxime
Het is natuurlijk de grote vraag hoe het verder gaat met het fonkelnieuwe pension van de familie Meiland, Code Rosé. Het lijkt erop dat het runnen van deze onderneming gepaard gaat met heel wat stress. Volgens Maxime trekt Martien het allemaal niet meer. “Ik ben het zo zat! Ik kan wel janken!”, gilt Martien.

Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van Chateau Meiland hierboven.

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 28 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's