Chateau Meiland: Martien is de troep helemaal zat, 'Ik ga naar huis'

Chateau Meiland: Martien is de troep helemaal zat, 'Ik ga naar huis'

Dinsdag 29 augustus 2023 om 08:25

Code Rosé gaat bij wijze van test al even open voor vrienden en bekenden maar nog niet alles is gereed. De lakens moeten nog mooi worden neergelegd, er missen nog wat douchegordijnen en tot overmaat van ramp hebben de schilders een wespennest gevonden. Martien wil het niet geloven: 'Dat is helemaal niet waar.' En als er dan ook nog overal troep ligt heeft hij het helemaal gehad.

Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder

Chateau Meiland: <em>Martien</em> is de troep helemaal zat, 'Ik ga naar huis' Code Rosé gaat bij wijze van test al even open voor vrienden en bekenden maar nog niet alles is gereed. De lakens moeten nog mooi worden neergelegd, er missen nog wat douchegordijnen en tot overmaat van ramp hebben de schilders een wespennest gevonden. Martien wil het niet geloven: 'Dat is helemaal niet waar.' En als er dan ook nog overal troep ligt heeft hij het helemaal gehad. Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder Gisteren Gemist: Debbie straalt bij Humberto, ruzie in Zarra & de Meilandjes zijn terug! Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Maandag in Chateau Meiland: Martien maakt zich grote zorgen over dit badkamer-probleem Bekijk deze video » Vanavond in Chateau Meiland: wespennest verstoort de rust in Code Rosé (video) Bekijk deze video » URK!: Jan vertelt Greetje dat zijn gevoel en het houden van er niet meer is Bekijk deze video »
TV :

Gisteren Gemist: Debbie straalt bij Humberto, ruzie in Zarra & de Meilandjes zijn terug!

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's