URK!: Jan vertelt Greetje dat zijn gevoel en het houden van er niet meer is

URK!: Jan vertelt Greetje dat zijn gevoel en het houden van er niet meer is

Tuesday 29 August 2023 om 08:00

Dinsdagavond start het nieuwe seizoen van URK! en daarin zien we onder andere hoe het nu gaat met Greetje en Jan, die na een huwelijk van dertien jaar uit elkaar zijn gegaan. 'We laten al een paar jaar ons leven zien en ja, het was moeilijk om dit ook te laten zien. Maar dit is wel wat het is, dit hoort ook bij het leven', vertelt die eerste.

Ook is te zien hoe Jan haar vertelt dat het gevoel en het houden van er al een paar jaar niet meer is. Hoe hij dat doet zie je in het fragment hieronder:

URK!: Jan vertelt <em>Greetje</em> dat zijn gevoel en het houden van er niet meer is Dinsdagavond start het nieuwe seizoen van URK! en daarin zien we onder andere hoe het nu gaat met Greetje en Jan, die na een huwelijk van dertien jaar uit elkaar zijn gegaan. 'We laten al een paar jaar ons leven zien en ja, het was moeilijk om dit ook te laten zien. Maar dit is wel wat het is, dit hoort ook bij het leven', vertelt die eerste. Ook is te zien hoe Jan haar vertelt dat het gevoel en het houden van er al een paar jaar niet meer is. Hoe hij dat doet zie je in het fragment hieronder: Gisteren Gemist: Debbie straalt bij Humberto, ruzie in Zarra & de Meilandjes zijn terug! Het nieuwe seizoen van URK! is vanaf dinsdag 29 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Nieuwe seizoen URK!: wordt Teun Föhn therapeut? Bekijk deze video » Nieuw seizoen URK! start dinsdag: wil tweelingzus kind van zaaddonor? Bekijk deze video » Zien: Teun Föhn krijgt ingrijpende operatie vlak voor start nieuwe seizoen Urk! Bekijk deze video »
TV :

Gisteren Gemist: Debbie straalt bij Humberto, ruzie in Zarra & de Meilandjes zijn terug!

Het nieuwe seizoen van URK! is vanaf dinsdag 29 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's