Zien: Tina Nijkamp deelt alsnog kijkcijfers van dinsdag, NMO start onderzoek

Zien: Tina Nijkamp deelt alsnog kijkcijfers van dinsdag, NMO start onderzoek

Zien: <em>Tina Nijkamp</em> deelt alsnog kijkcijfers van dinsdag, NMO start onderzoek Bekijk hierboven: bezoek van Tina Nijkamp aan de studio van De Oranjezomer in Breda. Kijkcijferexpert Tina Nijkamp dreigt haar baan kwijt te raken nu NMO (voorheen Stichting Kijkcijferonderzoek) de kijkcijfers niet meer dagelijks deelt. Daarom deelt Nijkamp nu zelf de kijkcijfers: iets dat eigenlijk niet mag. De NMO stelt daarom een onderzoek in om te kijken hoe Nijkamp aan de gegevens komt. NLZietOverigens doet Nijkamp vandaag nog een bijzondere ontdekking: NLZiet, een project van NPO, RTL en Talpa, deelt vanaf vandaag wel cijfers rond het kijkgedrag van de gebruikers van het platform. Aldaar was overigens Chateau Meiland het best bekeken programma van de dag, te zien aan de kijkscore. Bekijk ook wat exact de (onofficiële) kijkcijfers van de dag zijn. Wij van Gids.tv brengen onze lezers op de hoogte van de tv-avond met de Gisteren Gemist artikelen, die vanaf vandaag elke ochtend te lezen zijn. Bekijk ook B&B Vol Liefde: Simone klaar met zwijgende Martijn, 'Kom op.. geef antwoord!' Bekijk deze video » Is Hélène Hendriks de talkshowkoningin? 'De Oranjezomer was echt een leuk programma!' Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 29 augustus 2023 om 14:57

Bekijk hierboven: bezoek van Tina Nijkamp aan de studio van De Oranjezomer in Breda.

Kijkcijferexpert Tina Nijkamp dreigt haar baan kwijt te raken nu NMO (voorheen Stichting Kijkcijferonderzoek) de kijkcijfers niet meer dagelijks deelt. Daarom deelt Nijkamp nu zelf de kijkcijfers: iets dat eigenlijk niet mag. De NMO stelt daarom een onderzoek in om te kijken hoe Nijkamp aan de gegevens komt.

NLZiet
Overigens doet Nijkamp vandaag nog een bijzondere ontdekking: NLZiet, een project van NPO, RTL en Talpa, deelt vanaf vandaag wel cijfers rond het kijkgedrag van de gebruikers van het platform. Aldaar was overigens Chateau Meiland het best bekeken programma van de dag, te zien aan de kijkscore.

Bekijk ook wat exact de (onofficiële) kijkcijfers van de dag zijn. Wij van Gids.tv brengen onze lezers op de hoogte van de tv-avond met de Gisteren Gemist artikelen, die vanaf vandaag elke ochtend te lezen zijn.

Actuele video's

Meer actuele video's