B&B Vol Liefde: Simone klaar met zwijgende Martijn, 'Kom op.. geef antwoord!'

B&B Vol Liefde: Simone klaar met zwijgende Martijn, 'Kom op.. geef antwoord!'

Vrijdag 25 augustus 2023 om 09:34

Net als bij Petri wil het ook bij Martijn niet echt vlotten met zijn dates. En ook Simone, zijn laatste hoop, voelt dat het allemaal niet top loopt tussen haar en de B&B-eigenaar: 'Ik merk dat je een wat geslotere houding aanneemt. Of dat zo is weet ik niet maar zo voelt dat dan voor mij. Dan wil ik eigenlijk wel weten waar we heen gaan', vertelt ze hem.

'Geef antwoord'
Een echt antwoord krijgt ze echter niet en dat frustreert haar: 'Kom op, kom over de brug. Stel me gerust. Bevestig iets. Kom op, geef een antwoord.'

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder

B&amp;B Vol Liefde: Simone klaar met zwijgende <em>Martijn</em>, 'Kom op.. geef antwoord!' Net als bij Petri wil het ook bij Martijn niet echt vlotten met zijn dates. En ook Simone, zijn laatste hoop, voelt dat het allemaal niet top loopt tussen haar en de B&B-eigenaar: 'Ik merk dat je een wat geslotere houding aanneemt. Of dat zo is weet ik niet maar zo voelt dat dan voor mij. Dan wil ik eigenlijk wel weten waar we heen gaan', vertelt ze hem. 'Geef antwoord'Een echt antwoord krijgt ze echter niet en dat frustreert haar: 'Kom op, kom over de brug. Stel me gerust. Bevestig iets. Kom op, geef een antwoord.' Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Suus uit B&B Vol Liefde reageert op haatreacties op Engelse stopwoordjes: 'Boomers' Bekijk deze video » Petri na zoveelste mislukking: 'Mannen komen en mannen gaan' (B&B Vol Liefde) Bekijk deze video » René van der Gijp: 'B&B Vol Liefde-Petri is een vervelend wijf' (video) Bekijk deze video » Reünie B&B Vol Liefde: 'Dat wil je niet weten!' Bekijk deze video »
TV :
B&B Vol Liefde: Simone klaar met zwijgende Martijn, 'Kom op.. geef antwoord!'

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's