Bekijk de trailer van Rebel Moon part 1, vanaf 22 december op Netflix

Bekijk de trailer van Rebel Moon part 1, vanaf 22 december op Netflix

Bekijk de trailer van Rebel Moon part 1, vanaf 22 december op Netflix Bekijk hierboven: Netflixdocumentaire over de zaak tussen Johnny Depp en Amber Heard Een nieuw universum wacht op je. REBEL MOON, een episch science-fantasy-evenement dat al tientallen jaren in de maak is. PlotWanneer een vreedzame kolonie aan de rand van een sterrenstelsel wordt bedreigd door de legers van een tirannieke heersende macht, wordt Kora, een mysterieuze vreemdeling die tussen de dorpelingen leeft, hun beste hoop op overleving. Ze krijgt de taak getrainde strijders te vinden die zich met haar zullen verenigen in het maken van een onmogelijk standpunt tegen de Moederwereld. Kora verzamelt een kleine groep krijgers: buitenstaanders, opstandelingen, boeren en oorlogswezen uit verschillende werelden die een gemeenschappelijke behoefte aan verlossing en wraak delen. Terwijl de schaduw van een heel rijk neerdaalt op de meest onwaarschijnlijke manen, wordt er een strijd gevoerd over het lot van een sterrenstelsel, en daarbij wordt een nieuw leger van helden gevormd. RegisseurDeze film wordt gemaakt door Zack Snyder, de filmmaker achter 300, Man of Steel en Army of the Dead. Deel 1 van Rebel Moon is vanaf 22 december te zien op Netflix. Deel 2 is te verwachten in 2024. Bekijk de trailer hieronder. Rebel Moon | Official Teaser Trailer | Netflix Bekijk ook Popcultuur lijstje: Dit zijn de leukste Studio Ghibli films om te streamen! Bekijk deze video » Popcultuur lijstje: de beste films uit de Barbie Cinematic Universe! Bekijk deze video » Unreal: DisneySea in Tokyo krijgt de Frozen, Tangled en Peter Pan uitbreiding uit je dromen! Bekijk deze video » One Piece live action komt op Netflix, bekijk hier de beste momenten uit de anime Bekijk deze video » Bekijk hier de trailer van RUSTIN, vanaf 17 november op Netflix Bekijk deze video » Bekijk hier de trailer van The Killer, vanaf 10 november op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van The Nun II, vanaf 8 september in de biosscoop Bekijk deze video »
Trailer :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk hierboven: Netflixdocumentaire over de zaak tussen Johnny Depp en Amber Heard

Een nieuw universum wacht op je. REBEL MOON, een episch science-fantasy-evenement dat al tientallen jaren in de maak is.

Plot
Wanneer een vreedzame kolonie aan de rand van een sterrenstelsel wordt bedreigd door de legers van een tirannieke heersende macht, wordt Kora, een mysterieuze vreemdeling die tussen de dorpelingen leeft, hun beste hoop op overleving. Ze krijgt de taak getrainde strijders te vinden die zich met haar zullen verenigen in het maken van een onmogelijk standpunt tegen de Moederwereld. Kora verzamelt een kleine groep krijgers: buitenstaanders, opstandelingen, boeren en oorlogswezen uit verschillende werelden die een gemeenschappelijke behoefte aan verlossing en wraak delen. Terwijl de schaduw van een heel rijk neerdaalt op de meest onwaarschijnlijke manen, wordt er een strijd gevoerd over het lot van een sterrenstelsel, en daarbij wordt een nieuw leger van helden gevormd.

Regisseur
Deze film wordt gemaakt door Zack Snyder, de filmmaker achter 300, Man of Steel en Army of the Dead.

Deel 1 van Rebel Moon is vanaf 22 december te zien op Netflix. Deel 2 is te verwachten in 2024. Bekijk de trailer hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's